Dobroty zo záhrady

Charakteristika produktov Hedviga Gulová:
Žijem v malej dedinke Málaš v levickom okrese, kde v záhrade s kvalitnou
pôdou pestujem zeleninu a ovocie bez priemyselných hnojív a chemických
prípravkov.
Tie potom spracovávam do produktov podľa vlastných receptúr s minimálnym
prídavkom prírodného cukru. Alebo aj bez cukru. Spracovanie sušením je
šetrný spôsob pri nízkych teplotách, takže zelenina si zachováva svoju
farbu a všetky obsahové zložky. Odšťavovanie zabezpečuje získanie
kvalitnej šťavy aj s časťou dužiny, čo zvyšuje kvalitu produktu.

Náš obchod

Šťava jablko-cvikla

ablkovo – cviklová šťava: 1000ml
Jablká a cvikla je šetrne odšťavená a šťava je neriedená,
neprisladzovaná. Chuťovo veľmi príjemne sladká. Použitie: ako súčasť
teplých a studených nápojov s pridaním škorice, klinčeka. Osviežujúci
nápoj s vysokým obsahom antioxidantov.

Marhuľový džem


Džem je vhodné použiť na chlebík, na lepenie sladkého pečiva, koláčov a
zákuskov, do jogurtov a kaší.
Je sladený minimálnym množstvom prírodného cukru, pretože bolo použité
dôkladne zrelé ovocie.

300, alpelebo 400 ml


Tekvicový čips

 50 g Je vyrobený z maslovej tekvice, ktorá je prirodzene sladká, nakrájanej
na rezančeky, alebo plátky. Použitie: na chrumkanie miesto čipsov, ako
závarka do polievok, do varenia k mäsu, prídavok do ovsených a iných
kaší. Pre zmäknutie stačí zaliať horúcou vodou a nechať postáť. V 50g
výrobku je 800g čerstvej zeleniny.

Ciklový čips

Je vyrobený z cvikly nakrájanej na rezančeky, alebo plátky. Použitie: na
chrumkanie miesto čipsov, ako závarka do polievok, do varenia k mäsu,
prídavok do ovsených a iných kaší. Pre zmäknutie stačí zaliať horúcou
vodou a nechať postáť. V 50g výrobku je 800g čerstvej zeleniny

O výrobcovi

Žijem v malej dedinke Málaš v levickom okrese, kde v záhrade s kvalitnou
pôdou pestujem zeleninu a ovocie bez priemyselných hnojív a chemických
prípravkov.
Tie potom spracovávam do produktov podľa vlastných receptúr s minimálnym
prídavkom prírodného cukru. Alebo aj bez cukru. Spracovanie sušením je
šetrný spôsob pri nízkych teplotách, takže zelenina si zachováva svoju
farbu a všetky obsahové zložky. Odšťavovanie zabezpečuje získanie
kvalitnej šťavy aj s časťou dužiny, čo zvyšuje kvalitu produktu.